onsdag 3 augusti 2011

Men nu är jag förbannad!

Hur kan man ge sig till att slänga av en unge från tåget för att hon inte har någon biljett? Och hur kan man hänvisa till att det är brottsligt att åka utan? Att slänga av en unge utan att kontakta relevanta vuxna som kan komma och hämta ungen borde väl vara det brottsliga, utan tvekan.

Sedan framkommer det också att hon inte kunde svenska ordentligt, flickan, så att det var svårt att förstå henne. Därför kunde hade hon inte kunnat kommunicera att hennes storasyster som hade biljetterna var på toaletten. Och ändå slänger man av henne. Det kan väl inte vara något mindre än ett mirakel att hon fortfarande lever.

Jag saknar ord.

Den här elvaåriga tjejen hade dessutom dubbel otur (även om det kunde gått mycket, mycket värre): hon träffar på en dam som tar hand om henne, matar henne och bäddar ner henne som om hon var en liten fågelunge. Att ringa polisen föll henne tydligen inte in.

Va????

Det måste väl också vara brottsligt. Eller? Jag tänker kidnappning, bortrövande och sådana saker. Man kan väl inte bara behålla någon, eller?

Om jag någon gång skulle kalla några för idioter på den här bloggen så är det förmodligen nu.

Inga kommentarer: